Personlig Assistent (hjælper) med solid hesteerfaring søges til aktiv, alsidig, struktureret hverdag med ridesport

Stillingen er deltid (27 timer i gennemsnit pr. uge) fra 9. oktober 2023 (uge 41) eller snarest herefter, hos mig på adressen Markedspladsen 30, 4520 Svinninge, Holbæk

Jeg søger en personlig assistent (hjælper) på deltid. Timerne er fordelt således over en 4 ugers periode:

Uge 41           mandag kl. 07.00 – 17.00 (10 timer) – fredag kl. 07. 00 – 07.00 (24 timer)

Uge 42                                mandag kl. 07.00 – 17.00 (10 timer) – fredag kl. 07.00 – 17.00 (10 timer)

Uge 43                                mandag kl. 07.00 – 17.00 (10 timer) – fredag kl. 07.00 – 07.00 (24 timer)

Uge 44                                mandag kl. 07.00 – 17.00 (10 timer) – fredag kl. 07.00 – 17.00 (10 timer)

Hvem er jeg – din kommende arbejdsleder og hvad indebærer det job jeg kan tilbyde

Jeg er en kvinde på 39 år, jeg er, som person positiv, livsglad, tænksom og reflekterende (har afsluttet Handelsgymnasiet med højeste gennemsnit i min klasse). Jeg er desuden en god kommunikator, og jeg går foran, når det handicappolitisk kan gavne andre i samfundet. Desuden har jeg en sund livsførelse og så giver jeg ikke op, når jeg sætter mig et mål.

Jeg har kort efter en for tidlig fødsel pådraget mig Cerebral Parese pga. iltmangel, som har skadet mine nervebaner og dermed min fysiske formåen. Dette har i korte træk gjort, at jeg har begrænsede ressourcer i forhold til fokuseret koncentration ligesom larm og høje lyde udmatter mig samt øger kroppens ufrivillige spasmer.

Jeg har standfunktion med støtte og 90 % funktion i højre hånd. Jeg har ingen selvstændig gangfunktion, udover med støtte at kunne tage de få skridt, der er behov for ved forflytning mellem f.eks.kørestol og toilet eller mellem kørestol og seng og vise versa. Jeg anvender el-kørestol, som jeg selv betjener med min højre hånd, når jeg færdes inde eller ude.

Min store interesse er hest og ridesport. Jeg rider western disciplinen Reining, som er en af westernsportens mange discipliner. Jeg kommer fra en baggrund i Para dressur. I Reining er jeg er 3 gange Danmarksmester, i 2020 og 2021 og og 2022, samt Europamester i 2021 og 2022. 

Jeg bruger derfor en del tid hos min hest, Goldy, som er en American Quarter hoppe på 12 år, der står opstaldet ca. 25 minutters kørsel fra min bopæl. Jeg har, udover min hest også en kær lille frikanin, som hedder Bastian. Derudover tager jeg i Roskilde varmvandsbassin og infrarøde sauna fredage i de ulige uger.

Udover sport og dyr er jeg meget optaget af at medvirke og gøre en forskel handicappolitisk, som også gavner andre. Derfor medvirker jeg fra tid til anden i dokumentarudsendelser kampagnefilm på freelance basis. Af udsendelser jeg har medvirket i kan nævnes (Mormors Bordel med Karen Thisted og Suzanne Bjerrehus) samt kampagnefilm Rummelighed på arbejdsmarkedet. Når jeg ikke arbejder eller træner, så tager jeg gerne til koncerter, festivaler eller en tur i biografen. Jeg kan dermed tilbyde en alsidig hverdag, der byder på arbejdsopgaver lige fra personlig pleje, lettere rengøring til i samarbejde med mig ved hesten, eller være med ved diverse sociale arrangementer.  

Hvad forventer jeg af dig:

 • At du har det fint med at udføre personlig pleje 
 • At du har erfaring med håndtering af dyr især hest
 • At du kan fremvise en ren straffeattest og et gyldigt kørekørt til personbil samt trailerkørekort B/E  
 • At du er en habil bilist, der har erfaring med at køre kassevogn Ford Transit
 • At du er åben og udadvendt og kan kommunikere på en positiv og konstruktiv måde, så vi sammen får de mange timer vi tilbringer sammen, som til tider er travle, til at forløbe på en god og konstruktiv måde.  
 • At du har lyst til at bruge jobbet hos mig, som et springbræt til at finde frem til hvad du i fremtiden har lyst til at uddanne dig eller arbejde indenfor og til at lære nyt og derved tilegne dig yderligere kompetencer både arbejdsmæssigt og personligt. 
 • At du er stand til at løse arbejdsopgaver både selvstændigt og i et team 
 • At du er mødestabil og fleksibel i forhold til at tage vikarvagter både af korte og længere varighed alt efter behov, ved andre ansattes sygdom eller ferie, da vi er et lille team, der dækker hinanden  
 • At du som en selvfølge rydder op efter dig selv og efterlader personaleværelset rent og pænt til den næste som møder på vagt hos mig. 
 • At du er ikkeryger 
 • At du forstår og overholder gældende regler for fx tavshedspligt, når du er på arbejde, men også, når vores arbejdsforhold afsluttes

 

 

Det praktiske omkring jobbet:

Jeg er selv daglig arbejdsleder og ansætter selv mit personale. Jeg har valgt det eksterne firma A Priori til at varetage arbejdsgiverfunktionen. Dette betyder i praksis, at de tager sig af de praktiske forhold vedrørende ansættelse, afskedigelse, lønudbetaling, feriepenge m.v. og derfor er det A Priori, der udfærdiger ansættelses- og afskedigelsesdokumenter.

Løn- og ansættelsesforhold følger BPA-handicaphjælperoverenskomsten  

Ansøgning til stillingen skal ske skriftligt til mig, og jeg ser gerne, at du også vedlægger CV med foto samt evt. relevante referencer på mailadressen: friggmuller@outlook.dk – jeg ser frem til at modtage din ansøgning, jeg afholder samtaler løbende. Henvendelser på de sociale medier bliver ikke besvaret.