Hjælper søges til godt fasttømret team i Søborg

Hjælper søges til godt fasttømret team i Søborg 

 Kunne du tænke dig at arbejde i 24 timers vagter? Så skal du læse her.

Jeg søger nemlig en stabil og fleksibelt hjælper til mit skønne team.

Lidt om mig:

Jeg er en livsnydende kvinde i min bedste alder, bosiddende i Søborg i eget lille rækkehus med en skøn have. Jeg har haft min hjælpeordning i rigtig mange år, da jeg har CP også kaldet ceperal paresse, hvilket betyder, at jeg blandt andet har nedsat muskelstyrke- og funktion i hele kroppen. Jeg er kørestolsbruger med lidt ståfunktion. 

Jeg har brug for hjælp til forflytninger, af- og påklædning, toiletbesøg, bad og andre praktiske dagligdags gøremål. 

Jeg sætter meget pris på at hjælpen foregår i samarbejde mellem dig og mig med god kommunikation så jeg kan hjælpe til så meget som muligt, da det er min erfaring at vi kommer langt med tålmodighed og samarbejde.

Jeg er politisk aktiv og er frivillig i Gladsaxe kommunes handicapråd. Herudover nyder jeg livet, en strøg tur er ikke af vejen, god mad hjemme eller på restaurant. Flittigt biografgænger og nyder samværet med familie og venner. Du vil blive grundigt oplært af mig og en af de faste hjælpere.

Det jeg leder efter:

Jeg leder efter en stabil, ansvarsbevidst og fleksibel person, som ser sig selv i en fast fuldtidsstilling. Du vil indgå på lige fod i et fast skønt team, der består 4 faste hjælpere der solidarisk dækker ind for hinanden ind ved sygdom, ferie og andet fravær. 

Jeg leder efter en hjælper der forstår den hårfine grænse i at hjælpe, men ikke overtage.

Jeg har min egen bil, som jeg har brug for din hjælp til at køre, jeg værdsætter derfor et lidt slidt kørekort.

Vi arbejder efter fast rulleplan og mødetid er fra kl. 08.00-08.00. 

Det Praktiske:

  • Startdato: Hurtigst muligt.
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 30.11.2023
  • Afholdelse af samtaler: Løbende 
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse 

Lønnen følger det gældende takstblad for handicaphjælpere som pr. 1/10-2023 beløber sig af 145,26 kr. pr. time hertil erfarings- og tidstillæg, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf: 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk  

KONTAKT:Ansøgningen bedes sende til mig på e-mail: lone.b.andersen@email.dk eller kontakt@a-priori.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig.