Handicaphjælper – Nattevagt – Fast deltidsstilling – Nordvestsjælland

Dette er en stilling som vågen respiratorisk hjælper til stillesiddende nattevagt

Jeg søger en kvinde med hjertet på rette sted, der vil være med til at gøre en forskel for en ung kvinde som mig.

Leder du efter et job, hvor du kan nyde roen om natten, så er det dig vi leder efter.

Jeg er en glad og humoristisk ung kvinde på 22 år. uden verbalt sprog, som bor sammen med min familie i Fårevejle i Odsherred. Jeg er multihandicappet og sidder i kørestol. Men har et aktivt liv, med træning, skole, sociale arrangementer og fritidsinteresser som biografture, udflugter og musikarrangementer.

Om natten er jeg i c-pap behandling pga. svær søvnapnø, og jeg søger en vågen respiratorisk nattevagt. Oplæring foregår i hjemmet, og du vil blive certificeret på RCØ, hvorfor erfaring ikke er nødvendig.

Du bliver som handicaphjælper del af et godt og fleksibelt team af hjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår hovedsageligt i mit og min families hjem i Fårevejle i Odsherred. Selve overvågningen forgår via kamera og monitor, fra tilstødende hyggeligt og funktionelt hjælperværelse. Det er også muligt at få blandede dag- og nattevagter.

Det vi søger 

Er en moden og selvstændig kvinde der kan se sig selv i rollen som handicaphjælper, med en god situationsfornemmelse og forståelse for det at arbejde i et privat hjem. Vi sætter pris på et godt humør, og et roligt gemyt 

Vågne nattevagter i tidsrummet 20.30 til 8.00, af 11 timers varighed, 6 faste vagter pr. måned. (6 faste vagter i 4-ugers rul, på følgende måde: Uge A og C – fredag – Uge B og D – onsdag og lørdag. (Uge A lig med uge 24 i kalenderen))

det vigtigste er, at kemien er i orden.

Yderligere information:

  • Kvindelige ansøgere foretrækkes
  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Antal vagter: 6 faste vagter pr. måned 
  • Sidste frist for ansøgning: 15.07.2024
  • Afholdelse af samtaler og ansættelse: Løbende 

Løn:

Du aflønnes med en grundløn på ca. 143 kr. og div. forskudttidstillæg på mellem 43 – 121 kr. pr. time samt evt. anciennitetsløn, jf. overenskomst.

Ansøgning:

Ansøgning sendes på mail til: risager@c.dk – med et billede af dig selv.