Vi sidder klar i Rådgivningen

I A Priori sidder vi klar i rådgivningen, så er tiden for eksempel kommet til revurdering af din ordning, og er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig til kommunens mange spørgsmål, så tøv ikke med at henvende dig til os.  Vi bestræber os på at give dig den fornødne rådgivning, til at kunne møde kommunen med ro i maven. 

I A Priori har vi prioriteret vores ressourcer. Vi kan derfor tilbyde en stærk og professionel rådgivning. Vi er 2 erfarende BPA-specialister (Gitte og Bo), som kan tilbyde rådgivning indenfor: 

  • Ansøgning om hjælperordninger efter SEL §§ 95, 96
  • Ansøgning om puljetimer
  • Ansøgning om feriebevillinger 
  • Ansøgning om handicapbil
  • Ansøgninger efter merudgiftsparagrafferne 
  • Ansøgning om hjælpemidler 
  • Klager over afgørelser 

I rådgivningen følger vi din sag i samarbejde med dig, til det endelige resultat foreligger. Herefter hjælper vi dig med at integrerer afgørelsen ind i din dagligdag.

Vi har en bred erfaring indenfor disse typer af sager både på det kommunale plan, samt gennem ankestyrelsens behandling. Vi er specialiserede i at finde de gode argumenter, samt at opretholde den gode dialog med den enkelte arbejdsleder om de eksisterende muligheder indenfor lovens rammer. Vi sætter en ære i at finde mulighederne som kan hjælpe med at dække netop dit behov. 

Al rådgivning foregår i et samarbejde mellem os og dig som arbejdsleder. Det er dig der er eksperten i dit liv, og derfor dig der kan definere dit behov og din situation. Der hvor vi kan bidrage, er i definitionerne og sproget der benyttes i de enkelte kommuner såvel som i ankestyrelsen. Vi kender alle at skulle formidle noget, som bliver misforstået og måske kan have flere betydninger. Vi hjælper her med at få sproget til at flyde og benytter de udtryk og fraser vi har erfaring med bedst beskriver situationen, samt tilføre de relevante paragraffer og retspraksisser der understøtter den oprindelige ansøgning.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit behov for rådgivning    

Kontakt os HER

Eller på mail og telefon:

Bo Andersen                                                                  Gitte Jensen

Tlf: 25 94 12 12                                                              Tlf: 25 94 02 02

Bo@a-priori.dk                                                              gittej@a-priori.dk