Haveglad kvinde i Smørum på udkig efter et godt match til 24 timers vagter Region Hovedstaden

LIDT OM MIG:
Jeg er en 56-årig kvinde, som har tetraplegi, på grund af en rygmarvsskade. Det betyder bl.a. at jeg er komplet lammet i ben, krop og hænder og sidder i el-kørestol. Jeg bor i eget hus med have i en landsby tæt på Smørum sammen med min servicehund (labrador).

Jeg har et team bestående af gode hjælpere. De arbejder i et fast vagtskema der ruller hver 4 uge. Mine hjælpere er fleksible og dækker hinanden ind ved sygdom, ferier og lign, hvilke giver gode muligheder for at tjene lidt ekstra.

JOBBESKRIVELSE:

Som arbejdsleder sørger jeg for, at der vil finde grundig oplæring sted herunder sidemandsoplæring.                                                                                                                                        Arbejdet består blandt andet i at hjælpe mig med al personlig pleje og forflytninger. Derudover er der tale om opgaver som indkøb, madlavning samt at ordne hvad der følger med, at have hus og have, såsom rengøring og den slags. Jeg har brug for, at du kører min kassebil og ledsager mig ved aktiviteter udenfor hjemmet bl.a. til træning, på besøg hos venner og familie, skovture, koncerter, ture til København m.m. 

I løbet af natten har jeg blandt andet brug for at blive vendt og lejret. 

Når jeg ikke er ude nyder jeg blandt andet at lytte til en god bog eller radio, med en kop kaffe, foran brændeovnen.                                                                                                                                                                     En af mine store interesser er at pleje og passe haven. Jeg nyder, at få planterne til at spirer og gro samt at klippe og nippe og forme haven. Det er derfor en fordel hvis du deler denne interesse. Mine dage foregår ofte i haven, samt gåture i al slags vejr (husk praktisk tøj). Jobbet giver en afvekslende dag med skift mellem at være inde og ude samt alle typer af aktiviteter.

Jeg sætter pris på struktur og øje for detaljer, samt at du er hurtig til at lære rutineprægede opgaver og kan bevare overblikket i pressede situationer. Desuden er det vigtigt, at du har en god situationsfornemmelse og er tålmodig.

At modtage hjælp alle døgnets timer er meget indgribende i hverdagen. Vores samarbejde betyder derfor meget for, at jeg kan få en god og ligeværdig hverdag.

Her er hjælperværelse med skrivebord, sofa og wi-fi.

Der er ca. 5 km til Ballerup station. Kommer du i bil er her gode parkeringsforhold. 

Jeg foretrækker at du har et slidt B-kørekort. 

Stillingen ønskes besat senest D. 1/6-2024, men gerne med tidligere start. Der er ansøgningsfrist den 15/5.2024. Samtalerne finder sted løbende. 

Ansøgninger til stillingen bedes sendes på e-mail til: stillingbpa@gmail.com

LØN- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse 

Lønnen følger det gældende takstblad for handicaphjælpere som pr. 1/4-2024 beløber sig af 151,06 kr. pr. time hertil erfarings- og tidstillæg, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf: 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk