Georg Caretaker søger en handicaphjælper 2670 Greve Region Sjælland

Lidt om mig:

Jeg er en ældre spastisk mand som sidder i manuel kørestol. Jeg er tidligere selvstændig erhvervsdrivende men nu nyder jeg pensionisttilværelsen. Jeg har ikke et verbalt sprog hvorfor du blive oplært i mundaflæsning. Jeg bor i et lille rækkehus med en lille have som jeg ynder at opholde mig i. Der vil derfor forekomme lidt havearbejde. Jeg har hele mit liv været en meget aktiv mand og har rejst rundt i verden. Jeg har en handicapbil med automatgear, som bliver brugt flittigt du skal således have kørekort.

Jobbeskrivelse:
Jeg har behov for praktisk hjælp til alt. Så opgaverne består i almindelig husførelse, indkøb, madlavning, ledsagelse og personlig pleje. Jeg har et ønske om at deltage i det praktiske som jeg har mulighed for hvorfor jeg altid er med når der skal handles ind. Da jeg ikke kan tale, og som nævnt bliver mundaflæst, er det vigtigt at du kan stave godt, da jeg mest udtrykker mig i bogstaver samt at du er god til dansk. Der vil være 2 x 4 timers sidemandsoplæring ligeledes har jeg udfærdiget skriftligt instruktionsmateriale. Vi arbejder i vagter af en længde på 12 timer + fra klokken 09:00 – 09:00

Kvalifikationer:

– Kørekort

– Fleksibel

– Ikke ryger 

– Selvstændig

– Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem

– Kendskab til Windows 10 og Excel. (ikke et krav) 

Stillingen er cirka 100 timer pr. måned som ønskes besat hurtigst muligt, der vil blive afholdt samtaler løbende.

LØN- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse 

Lønnen følger det gældende takstblad for handicaphjælpere som pr. 1/4-2024 beløber sig af 151,06 kr. pr. time hertil erfarings- og tidstillæg, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf: 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk  

Din ansøgning skal sendes til 

g.h.caretaker@gmail.com eller ring til 71797963