Handicaphjælper søges i 2605 Brøndby

LIDT OM MIG:
Jeg er en humørfyldt ”ung” mand med cp, som sidder i kørestol som hverken kan gå eller forflytte mig selv. Jeg har derfor brug for dig til mit team. 

Jeg har mange alsidige interesser såsom gamle danske film og hunde og psykologi. I min fritid skriver jeg digte og laver musik, læser bøger og en masse andet. Jeg er oprindelig uddannet kontorassistent og kan tale med om næsten alt. Til slut skal nævnes at jeg har mange års erfaring som leder i eget liv og høj anciennitet blandt mine medarbejder da de behandles som mennesker og ikke robotter.

JOBBESKRIVELSE:
Du er mine arme og ben i enhver henseende og jeg har brug for hjælp i samtlige dagligdags situationer lige fra toiletbesøg, bad, madlavning og rengøring til skiftning af pære, luftning af hund sammen med mig og diverse ad hoc opgaver såsom at tage notat osv.

Det forventes ikke at du har været hjælper før, da oplæring vil finde sted. Men det forventes at du kan træde til med kort varsel ved ferie og sygdom også på hverdage. Jeg ser frem til at høre fra dig med håbet om at kunne byde dig velkommen i et team bygget på empati, kærlighed, omsorg og ikke mindst gensidig respekt og hvor rygning udenfor er tilladt.

Jeg kører med 4-ugers rul, og de vagter, jeg søger til, er:
Fredag i uge 2
Tirsdag og Fredag i uge 3
Onsdag og Fredag i uge 4

Hvad kan du forvente af mig:

 • Ærlighed
 • Humor
 • Selvinsekt
 • Forventnings afstemning
 • Omstillingsparathed
 • Åbenhed, dialog og engagement

Du vil blive en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af hjælpere. hvor I fælles dækker alle vagter året rundt. 

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard
 • Tåle hund
 • Mødestabil
 • Omstillingsparat
 • Kan træde til med kort varsel i forbindelse syg og ferie både i weekender på hverdage

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid: 17 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 28.06.2023
 • Afholdelse af samtaler: Løbende

LØN- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse 

Lønnen følger det gældende takstblad for handicaphjælpere som pr. 1/4-2024 beløber sig af 151,06 kr. pr. time hertil erfarings- og tidstillæg, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf: 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk  

Ansøgningen skal sendes til: d.lund.hansen@gmail.comJeg glæder mig til at høre fra dig 