Lone søger en vikar/vikariat (kvinde og 50+ og ikke-ryger)

Tilbud
Hvis du ønsker at komme ned i gear og trives med at alting går laaaangsomt, så kan vi tilbyde vikartimer, som hjælper for Lone på 65 med svært udviklingshandicap.

Lone bor hos sin lillesøster Mette og hendes mand Jesper i naturskønne omgivelser, med rig mulighed for at nyde de gode vejrdage i den grønne natur. Der er højt til himlen, hund, katte og heste på matriklen ligger i en lille grøn oase ved Nyrup i Sorø Kommune.

Opgaver
I det daglige har Lone brug for hjælp til alt lige fra at komme op af sengen til at komme ud i livet. Hun har ikke noget aktivt sprog og kommunikerer meget svagt, hun er sansesart men elsker at opleve noget. Et besøg på cafe, en gåtur i omgivelser med lidt farver og dufte eller bare en tur i centret er aktiviteter hun holder af. Dagen går med hjælp, pleje, omsorg og så en tur ud i livet.

Lone har en lille ordning, og derfor vil din kollegaer være den faste hjælper og søster Mette, som også er daglig arbejdsleder.

Arbejdsgiver 
A Priori er arbejdsgiver på ordningen. 
De står derfor for løn og ansættelseskontrakter, og vil indhente børne- og straffeattest ved ansættelse. Spørgsmål om dette kan rettes til Bo Andersen eller Gitte Jensen på 25941212 / 25940202 eller mail bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk                                                                        Løn og ansættelsesvilkår følger BPA-handicaphjælperoverenskomsten    

Samtaler
Ansøgningen skal sende til mette.friis@icloud.com

Ansættelsessamtaler vil foregå løbende til rette hjælper er fundet

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du tænker dette job kunne være noget for dig.

Lone, Jesper og Mette