Hjælper søges til skønt team på Frederiksberg

Kunne du tænke sig at arbejde hos en humoristisk ung kvinde med holistisk tankegang til livet? Så skal du læse her.

Jeg søger nemlig en stabil og fleksibelt hjælper til mit skønne team.

Lidt om mig:

Jeg er en kvinde på 30 år, bosiddende på Frederiksberg med min lille chihuahua (som er rigtig sød og hedder Pelle).

Jeg er det, man kalder for ”slap spastiker”, hvilket betyder, at jeg blandt andet har nedsat muskelstyrke- og funktion i hele kroppen. Jeg er kørestolsbruger med lidt ståfunktion. 

Jeg har brug for hjælp til forflytninger, af- og påklædning, toiletbesøg, bad og andre praktiske dagligdags gøremål. Jeg sætter meget pris på, at hjælpen foregår i samarbejde mellem dig og mig, med god kommunikation, så jeg kan hjælpe til så meget som muligt, da det er min erfaring, at vi kommer langt med tålmodighed og samarbejde med min nogle gange lidt langsomme krop.

Ellers er jeg en meget almindelig ung kvinde (selvom jeg også har en lidt gammel sjæl i en ung krop). Jeg har gode og dårlige dage, og jeg elsker min familie, mine venner, og min hund, som jeg bruger meget tid på. Jeg bruger også tid på sociale medier, byture, film/serier og meget andet. Som udgangspunkt taler jeg helt almindeligt ligesom dig, men en sjælden gang imellem, får jeg nogle kramper i kroppen, der gør, at vi må stave os gennem ordene sammen ved hjælp af øjenkommunikation, og ellers har jeg også en øjenstyringscomputer, som jeg anvender ved behov. Du vil blive grundigt oplært af mig og en af de faste hjælpere.

Det jeg leder efter:

Jeg leder efter en stabil, ansvarsbevidst og fleksibel person, som ser sig selv i en vikarstilling – helst på hverdage.

Vikarstilling hos mig betyder, at jeg ikke kan tilbyde nogle faste vagter, men du vil være den ekstra hånd jeg kontakter ved akut sygdom og ferie eller andet ønske om fri ved det øvrige personale.

Du vil indgå i et fast, skønt team, der består 4 faste hjælpere og 2 øvrige vikarer, der solidarisk dækker ind for hinanden ind ved sygdom, ferie og andet fravær. 

Jeg leder efter en hjælper, der forstår den hårfine grænse i at hjælpe, men ikke overtage.

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke min egen bil, men er igang med at søge ny, som jeg også har brug for din hjælp til at køre og jeg værdsætter derfor et lidt slidt kørekort.

Dagligdagsvagtplanen kører i fast rul og juleaften og nytårsaften er også i rul.

Det Praktiske:

  • Startdato: Hurtigst muligt.
  • Vikar
  • Sidste frist for ansøgning: 01.05.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende 
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet.
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side.

LØN- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse 

Lønnen følger det gældende takstblad for handicaphjælpere som pr. 1/10-2023 beløber sig af 145,26 kr. pr. time hertil erfarings- og tidstillæg, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf: 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk  

KONTAKT:Ansøgningen bedes sende til mig på e-mail: sabine.bpa@hotmail.com (gerne med et billede af dig selv).

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Bedste hilsner,

Nichell L. C. Mogensen