Handicaphjælper/ferieafløsere til kvinde i Hillerød

Jeg hedder Panajiota, jeg er født i Grækenland, og kom som 4-årig til Danmark sammen med min familie. Jeg er født med spastisk lammelse, hvorfor jeg ikke kan bruge mine arme, men jeg bruger mine fødder i stedet. Desuden er jeg hørehæmmet og bruger derfor høreapparat. Som hørehæmmet og spastiker sker der nogle gange misforståelser, men jeg har en god humoristisk sans, så det går som regel. Jeg er en kvinde på 60 år, der er ærlig og åben. Jeg interesserer mig for kunstmaling og maler selv mindst en gang om ugen. Jeg taler græsk.

Jeg Søger fleksible handicaphjælpere til både fuldtids, deltid eller vikaransættelse. Særligt har jeg brug for hjælpere der har lyst til at tage med mig til Grækenland på længere ture. Første gang allerede i maj måned. Det er godt hvis du ikke lider af flyskræk eller er sart overfor sol, da jeg ofte rejser sydpå.

Vagterne er døgnvagter med mødetid fra klokken 10:00 – 10:00

Jeg har brug for hjælp til personlig hygiejne, rengøring samt ledsagelse ud af mit hjem, samt fysisk støtte når jeg går. 

Du skal være opmærksom på at der er arbejdsdage på helligdage og weekender, og du vil blive en del af et selvdækkende team ved ferier og sygdom. 

Jeg søger hjælpere med erfaring i at arbejde med mennesker og foretrækker at du er mellem 21 og 50 år. 

Jeg drømmer om at finde en, der har god situationsfornemmelse, som er rolig og tålmodig og som kan bevare overblikket, selv hvis det hele bliver lidt presset. Jeg sætter pris på initiativ og hænder der skruet godt på, samt praktisk sans. Som en del af mit hjælpebehov har jeg brug for at du kan hjælpe mig med at betjene min computer samt at skrive til blandt andet det offentlige, men endnu vigtigere er det for mig at du kan køre min bil når jeg skal ud af huset. Jeg sætter derfor pris på et brugt kørekort  

Stillingen vil blive aflønnet jf. BPA-handicaphjælperoverenskomsten 

A Priori bliver din arbejdsgiver og vil indhente børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse 

Ansøgningsfrist: 01.05-2024 

Samtaler foregår løbende  

Starttidspunkt: hurtigst muligt

Introduktion: Bliver aftalt ved ansættelse 

Send din ansøgning til:  intzilaki@hotmail.com bo@a-priori.dk eller gittej@a-priori.dk          

Send også gerne en ansøgning pr. post til:                                                                                           

Panajiota Intzilaki Kirsebæralle 1 A lej.3 3400 Hillerød  – Jeg glæder mig til at høre fra dig.