Kvindelige handicaphjælpere søges

To af mine faste hjælpere er så heldige at de har fået et tilbud de ikke takke nej til.  Jeg søger derfor 2 kvindelige handicaphjælpere, til faste vagter med tiltrædelse den 01. marts 2024. 

Vagterne har en længde på mellem 8 og 10 timer alle ugens hverdage normalvis i tidsrummet 08-17.00, lejlighedsvist længere når jeg skal til aktiviteter ude af huset.  

Jeg er en aktiv kvinde på 58 år som lever med diagnosen cerebral parese (spastiker). Jeg bor i et dejligt lille rækkehus med en lille gårdhave i Ølstykke. Ca. 1,5 km fra stationen, og ca. 300 m. til busstoppested. Der er gratis parkering lige ved min bolig hvis du kommer i bil. 

Jeg er kørestolsbruger, men bruger ofte min trehjulet el-stol når jeg er ude. I min hverdag forsøger jeg at træne så meget som muligt ligeledes går jeg ugentligt til fysioterapi. Jeg er flittig biografgænger og går gerne til koncerter og nyder i det hele taget kulturelle oplevelser. Jeg holder meget af at høre lydbøger, se tv, tage på café og tage ud at shoppe, samt nyde solen om sommeren og en enkelt smøg af og til.

Jeg har to dejlige piger på 31 og 28 år, samt 2 børnebørn, som jeg elsker at tilbringe tid sammen med og som gerne kommer på besøg.

Jeg har behov for hjælp til personlig pleje herunder af- og påklædning, hjælp i badet (toiletbesøg klare jeg som regel selv) samt almindelige daglige gøremål, så som madlavning, vasketøj rengøring , ledsagelse m.m. Jeg har brug for hjælp til forflytninger ved at du holder mig i hånden med en god fast hånd, når jeg f.eks. er til træning og skal af og på de forskellige maskiner, samt i andre situationer. 

Jeg kommer rundt med S-toget og andre offentlige transportformer.  

Jeg sætter pris på hjælpere der har lyst til at deltage i socialt samvær / aktiviteter. Det er en fordel at være omstillingsparat, så der er plads til spontanitet i mit liv, samt at du kan lide små børn.

Jeg betragter mig selv som ærlig, smilende og positiv på livet. Jeg værdsætter åben, direkte og respektfuld kommunikation. Grundet min spasticitet, kan min udtale nogle gange være lidt svært at forstå, det er derfor vigtigt at du er tålmodig og kan forstå/tale og skrive dansk.

Den daglige ledelse bliver varetaget af mig.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse. 

Løn og ansættelsesvilkår Jf. BPA- handicaphjælperoverenskomsten, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf. 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk 

Ansættelsessamtalerne vil foregå løbende

Jeg lægger stor vægt på at vi finder det rigtige match.

Din ansøgning skal sendes til susiebrink@gmail.com   

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Med venlig hilsen

Susie Brink