Vikarstilling som handicaphjælper

OMRÅDE:  2200 København N

LIDT OM MIG:

Hvordan beskriver man sit liv – det er så svært. 

Jeg er en 53-årig kvinde, som grundet sclerose sidder døgnet rundt i min seng. Jeg er født i Grønland, og har siden jeg lærte at gå elsket at rejse.

Jeg har i mine unge år gået på Arkitektskolen i København og er uddannet fra Roskilde Universitet i kultur- og sprogmødestudier og kommunikation. 

Jeg har nu et helt andet liv, men jeg har de samme interesser, som jeg havde førhen, og er stadig lige nysgerrig og sulten på at udveksle erfaringer og synspunkter.

Jeg bor på Nørrebro og søger vikarer til mit faste team.

JOBBESKRIVELSE:

Jeg har brug for hjælp til daglige rutiner og et kærligt skub i kørestolen, når vi skal på Louisiana eller ud at opleve verden. Kørekort er derfor nødvendigt. 

Du skal være indstillet på at hjælpe med personlig pleje og anvende lift til at løfte mig f.eks. over i kørestolen og også kunne sætte en indisk dahl over på komfuret. 

Jeg trives med mennesker, der er åbne og livsglade. Selv har jeg gerne liljer i vindueskarmen, elsker at høre musik, meditere og er uddannet i åndedrætsterapi. 

For mig er kommunikationen mellem mennesker meget vigtig. Jeg taler flydende Spansk og en smule Arabisk og lidt Grønlandsk. Min stemme er ind imellem meget svag, så det er vigtigt, at du er tålmodig når jeg taler. 

Jeg glæder mig meget til at møde dig til en samtale.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i mit eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter jeg skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER: 

  • Kørekort B
  • Fleksibel
  • Praktisk
  • God humor

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: hurtigst muligt
  • Vikar
  • Sidste frist for ansøgning: 15.03.2024 
  • Afholdelse af samtaler: Løbende 
  • A Priori indhenter børne- og straffeattest 

LØN:
Stillingen bliver aflønnet Jf. BPA handicaphjælperoverenskomsten 

KONTAKT:

Har du lyst til at søge stillingen, så skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: sillema@gmail.com – gerne med et billede af dig selv. 
Hvis du har spørgsmål, kan disse rettes til BPA-konsulenterne Gitte Jensen eller Bo Andersen på 25940202 eller 25941212  på alle hverdage mellem klokken 09:00 – 16:00