Hjælper søges til godt fasttømret team i Vallensbæk

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team? Så skal du læse her.

Jeg søger nemlig en stabil og fleksibelt hjælper til mit skønne team.

Lidt om mig:

Jeg er en livsnydende mand i min bedste alder, bosiddende i Vallensbæk sammen med min kone og vores skønne dreng på snart 7 år. Jeg har haft min hjælpeordning i rigtig mange år, da jeg i min unge dage kom ud for ulykke og er lam fra brystet og ned, hvilket betyder, at jeg blandt andet har nedsat muskelstyrke- og funktion i hele kroppen. Jeg er kørestolsbruger og har brug for hjælp til forflytninger, af- og påklædning, toiletbesøg, bad og andre praktiske dagligdags gøremål og ledsagelse.

Jeg sætter meget pris på at hjælpen foregår i samarbejde mellem dig og mig med god kommunikation så jeg kan hjælpe til så meget som muligt, da det er min erfaring at vi kommer langt med tålmodighed og samarbejde.

Herudover nyder jeg livet efter bedste evne, god mad hjemme eller på restaurant. Jeg er et stort familiemenneske og nyder samværet med familie og venner. Du vil blive grundigt oplært af mig og en af de faste hjælpere.

Det jeg leder efter:

Jeg leder efter en stabil, ansvarsbevidst og fleksibel person, som ser sig selv i en fast fuldtidsstilling. Du vil indgå på lige fod i et fast skønt team, der består 4 faste hjælpere der solidarisk dækker ind for hinanden ind ved sygdom, ferie og andet fravær. 

Jeg leder efter en hjælper der forstår den hårfine grænse i at hjælpe, men ikke overtage.

Jeg har min egen bil, som jeg har brug for din hjælp til at køre, jeg værdsætter derfor et lidt slidt kørekort.

Vi arbejder efter fast rulleplan og mødetid er dagvagter fra 08.00-20.00 og aftenvagter fra kl. 20.00-07.00. Du vil have mulighed for at fremkomme med ønsker til vagtplanen.

Det Praktiske:

  • Startdato: Hurtigst muligt.
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 15.03.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende 
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse 

Lønnen følger det gældende takstblad for handicaphjælpere som pr. 1/10-2023 beløber sig af 145,26 kr. pr. time hertil erfarings- og tidstillæg, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne  Gitte Jensen eller Bo Andersen på tlf: 25940202 / 25941212 eller e-mail: gittej@a-priori.dk / bo@a-priori.dk /

KONTAKT:Ansøgningen bedes sende til mig på e-mail Endjimersi@gmail.com:  eller kontakt@a-priori.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig.