Handicaphjælper søges til aktiv mand i Søborg Region Hovedstaden

Er du min nye hjælper? Jeg mangler dig!

Jeg har et rigtig godt fast team men mangler dig! Der er tale om lange vagter som starter og slutter på faste tider og arbejder efter fast rulleplan, der ruller hver 4 uge.

Det er vigtigt for teamet, at alle er fleksible i vagtdage og mødetider, så vi alle får gode muligheder for at planlægge vores hverdag, og solidarisk kan dække vagter i forbindelse med ferier og sygdom.  

LIDT OM MIG:
Jeg er en livsglad og rolig mand, som er kørestolsbruger pga. af en blodprop i spinalkanalen. 

Jeg har været arbejdsleder for mit team gennem en årrække, og har stort fokus på et godt samarbejde, samt oplæring, instruering og anerkendende kommunikation. 

Du bliver en vigtig og værdsat del af en hverdag, hvor min daglige træning er et centralt mål hver dag. 

JOBBESKRIVELSE:

Jeg bliver din daglige arbejdsleder og A Priori bliver din arbejdsgiver. Lønnen følger overenskomsten for handicaphjælpere. 

Dit arbejde som hjælper består af praktisk og personlig hjælp og diverse plejeopgaver. Alle forflytninger foregår med loftloft. Jeg har desuden brug for lettere håndsrækninger gennem dagen. Opgaverne omfatter desuden praktisk hjælp og ledsagelse til aktiviteter og i almindelighed. Kørsel i min kassevogn. 

At modtage hjælp alle døgnets timer, er meget indgribende i hverdagen. Din hjælp og vores samarbejde, betyder meget for, at jeg kan få en god og ligeværdig hverdag. Det er vigtigt at du, såvel som jeg, har respekt for, at din arbejdsplads er mit private hjem.

Du tilbydes et spændende job, hvor fremragende fysiske rammer går hånd i hånd med spændende udfordringer og gode kollegaer. 

Hvis du har spørgsmål, kan disse rettes til BPA-konsulenterne Gitte Jensen eller Bo Andersen på 25940202 eller 25941212 

Ansøgninger til stillingen bedes sendes på e-mail til: mgothenborg@gmail.com

Jeg foretrækker at du har et slidt B-kørekort. A Priori indhenter straffe- og børneattest.

Stillingen bliver aflønnet Jf. BPA handicaphjælperoverenskomsten 

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist den 01.04-2024 Samtalerne finder sted løbende.